PERSONVERNERKLÆRING

Vi lagrer informasjon om deg og datamaskinen din når du bruker våre websider. Informasjon du selv legger inn knyttes til din brukerprofil, og når du gjør det, lagres også IP-adressen til maskinen du bruker.

For å gjøre det lettere for deg som bruker, sender vi også informasjonskapsler (cookies) til nettleseren din. Denne inneholder i hovedsak sesjonsinformasjon, som gjør at du slipper å logge inn på nytt hver eneste gang du skal utføre en handling.

Vi bruker også noen statistikkverktøy som skriver slike informasjonskapsler, for eksempel fra Google Analytics, som de fleste store norske nettsteder bruker for å kunne oppgi «offisielle» tall for hvor mange brukere og sidevisninger de har hver dag. Vi også bruker innebygd kode fra sosiale medier som Facebook og Twitter som kan lagre informasjonskapsler tilsvarende deres egne tjenester på din datamaskin.

Har du spørsmål til denne avtalen, bes du kontakte webredaktør i Safety Computing AS: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..